Tabaklar Mahallesi, Ali Rıza Tekemen Caddesi, No:9, D:5, Kat 2, 14100 Bolu Merkez/BOLU

×
#
İç Denetçi Eğitimleri
İç Denetçi Eğitimleri

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ (ISO 9001:2008) İÇ TETKİKÇİ EĞİTİMİ

HEDEFİ:
ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi standardına uygun olarak kuruluş içinde oluşturulmuş olan kalite yönetim sisteminin yeterliliğini, uygunluğunu ve etkinliğini saptamak için yapılan iç tetkiklere ait esasları ve aşamalarını açıklamak ve uygulamalarla göstermek. Bu amaca yönelik olarak kuruluş içi kalite yönetim sistemi tetkikçisi yetiştirmek.

KAPSAMI:
• ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi standart şartları özeti,
• Tetkik türleri ve tanımları,
• Kalite yönetim sistemi tetkikinin amacı,
• Kalite yönetim sistemi tetkikinin aşamaları (planlama, hazırlık, uygulama, raporlama, takip ve kapatma),
• Organizasyonel görev ve sorumluluklar,
• Kalite yönetim sistemi tetkikçisinin sahip olması gereken özellikler,
• Tetkik sırasında karşılaşılması muhtemel durumlar ve sürprizler çeşitli uygulamalarla ve filmlerle anlatılır.

KATILIMCILAR:
Kalite yönetim sistemi tetkiklerinde görev alacak çalışanlar.

KATILIMCI SAYISI: Minimum 6, maksimum 25 kişi

GEREKLİ ÖN BİLGİ: Kalite yönetim sistemi standardı (ISO 9001:2008)

SÜRESİ: 2 veya 3 gün.

NOT: Seminerin en az % 70’ine katılan kişilere seminer sonunda başarı veya katılım sertifikası verilir. Başarı sertifikası için seminer sonunda yapılacak sınavda en az 70 puan almak gerekir. Konuyla ilgili eğitimlerimiz hakkında bilgi almak için lütfen bizimle temasa geçiniz.

GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ (ISO 22000:2005) İÇ TETKİKÇİ EĞİTİMİ

HEDEFİ:

ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemi standardına uygun olarak kuruluş içinde oluşturulmuş olan gıda güvenliği yönetim sisteminin yeterliliğini, uygunluğunu ve etkinliğini saptamak için yapılan iç tetkiklere ait esasları ve aşamalarını açıklamak ve uygulamalarla göstermek. Bu amaca yönelik olarak kuruluş içi gıda güvenliği yönetim sistemi tetkikçisi yetiştirmek.

KAPSAMI:
• ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemi standart şartları özeti,
• Tetkik türleri ve tanımları,
• Gıda güvenliği yönetim sistemi tetkikinin amacı,
• Gıda güvenliği yönetim sistemi tetkikinin aşamaları (planlama, hazırlık, uygulama, raporlama, takip ve kapatma),
• Organizasyonel görev ve sorumluluklar,
• Gıda güvenliği yönetim sistemi tetkikçisinin sahip olması gereken özellikler,
• Tetkik sırasında karşılaşılması muhtemel durumlar ve sürprizler çeşitli uygulamalarla ve filmlerle anlatılır.

KATILIMCILAR:
Gıda güvenliği yönetim sistemi tetkiklerinde görev alacak çalışanlar.

KATILIMCI SAYISI: Minimum 6, maksimum 25 kişi

GEREKLİ ÖN BİLGİ: Gıda güvenliği yönetim sistemi standardı (ISO 22000:2005)

SÜRESİ: 2 veya 3 gün.

NOT: Seminerin en az % 70’ine katılan kişilere seminer sonunda katılım belgesi verilir. Konuyla ilgili eğitimlerimiz hakkında bilgi almak için lütfen bizimle temasa geçiniz.

Sizin Olanı Koruyun